

2024 Conference Schedule Union South, University of Wisconsin, Madison WI October 18 – 19, 2024

Thursday, October 17

3pmMove into Staff OfficeWis Ideas12 – 8:00 pmScholarly Activity CollaborativeIndustry7:00 -9:00 pmFMM Board MeetingGovernance

Friday, October 18

8:30 am	Registration Opens	Varsity Foyer
0.00	50404 Callabaration O Daniel Comment Madelland	
9:00 am – 10:30 am	FMM Collaboratives & Preconference Workshop POCUS workshop	Northwoods
	Coll 1	Industry
	Coll 2	Landmark
	Coll 3	Agriculture
10:30 – 10:45 am	Break with Exhibits	Varsity Lounge
10:45 – 12:00 am	FMM Collaboratives & Preconference Workshop	
	POCUS workshop	Northwoods
	Coll 1	Industry
	Coll 2 Coll 3	Landmark
	COII 3	Agriculture
12 – 12:30 pm	FMM committee's kickoff (Host & Education committee mbrs only)	Agriculture
12:30 – 2:00 pm	Opening Plenary Session & lunch	Varsity I & II
2:00 – 3:00 pm	Education Sessions (60 min)	
	Workshop 1	Northwoods
	Session 1	Industry
	Session 2	Landmark
	Session 3	Agriculture
3:05 – 3:35 pm	Education Sessions (30 min)	
	Session 4	Northwoods
	Session 5	Industry
	Session 6	Landmark
	Session 7	Agriculture
3:35 – 4:00 pm	Break with Exhibits	Varsity Lounge
4:00 - 4:30 am	Educational Sessions (30 mins)	
	Workshop 2	Northwoods
	Session 8	Industry
	Session 9	Landmark



2024 Conference Schedule Union South, University of Wisconsin, Madison WI October 18 – 19, 2024

Session 10	Agriculture
------------	-------------

4:35 – 5:35 am Educational Sessions (60 mins)

Workshop 3
Session 11
Industry
Session 12
Session 13
Northwoods
Industry
Landmark
Agriculture

5:30 – 7:30 pm Welcome Reception Varsity III

Saturday, October 19

Staff office	Wis Ideas
Registration	Varsity Foyer
Speaker ready room	Traditions
Conference exhibits	Varsity Lounge
	Registration Speaker ready room

8:00 – 9:00 am Continental Breakfast

Poster Session I Varsity III

Visit with exhibitors Varsity Lounge

9:05 - 10:05 am Educational Sessions (60 mins)

Workshop 4
Session 14
Northwoods A
Session 15
Industry
Session 16
Session 17 (IMG Session)
Agriculture
Landmark

10:10 – 10:40 am Educational Sessions (30-minute)

Session 18
Session 19
Session 20
Industry
Session 21
Session 22
Agriculture
Landmark

10:40 – 11:45 Break with Exhibitors Varsity Lounge

Poster Session II (students) Varsity III

11:45 – 12:45 pm Boxed Lunch

(grab a box at marquee foyer and eat where you like in the union or visit a session room to be

part of a roundtable, informal discussion)

Lunch roundtable topic 1
Lunch roundtable topic 2
Lunch roundtable topic 3
Lunch roundtable topic 3
Lunch roundtable topic 4
Lunch roundtable topic 5

Northwoods A
Northwoods B
Industry
Agriculture
Landmark

1:00 – 2:00 pm Plenary Marquee Auditorium



2024 Conference Schedule Union South, University of Wisconsin, Madison WI October 18 – 19, 2024

Workshop 5
Session 23
Northwoods A
Session 24
Industry
Session 25
Agriculture
Session 26
Landmark

2:35 – 3:05 pm Educational Sessions (30-minute)

Workshop 5 continued

Session 27

Northwoods A

Session 28

Industry

Session 29

Agriculture

Session 30

Landmark

3:10 – 4:10 pm Break with Exhibitors Varsity Lounge

Poster Session II (students) Varsity III

4:15 – 5:15 pm Educational Sessions (60-minute)

Workshop 6
Session 31
Northwoods A
Session 32 (15 min sessions)
Industry
Session 33 (15 min sessions)
Session 34 (15 min sessions)
Landmark

5:15 – 7:15 pm Residency Fair in Exhibit Hall Varsity I & II

Monday, October 21

12 – 1 pm Host & Planning Committee Wrap-up Meeting Zoom